Vastgoedbeheer | VvE Beheer

VvE Beheer

Wat we doen voor uw VvE

VvE Beheer

Financieel Beheer

We verrichten alle werkzaamheden die nodig zijn voor uw financieel beheer: opstellen van de jaarrekening, begroting, het incasseren van de (service) kosten, beheer van de bankrekeningen (reservefonds), verzorgen van betalingen, analyse en voorstellen van verzekeringen (via een gespecialiseerd onafhankelijk adviseur), het aanbieden van een online systeem waarmee u direct inzicht heeft in uw VvE.

VvE Beheer

Administratief beheer

Voor het administratief beheer verzorgen wij: Het organiseren van de Algemene Leden Vergadering (agenda, notulen), het uitvoeren van de genomen besluiten op de Algemene Leden Vergadering, eigendomsoverdrachten, archivering, verwerking stookafrekening.

VvE Beheer

Technisch & bouwkundig beheer

De begeleiding van (klein) onderhoud, het uitvoeren van spoedeisende zaken, zoals storingen of (dreigende) schade, het verstrekken van opdrachten tot herstel of het nemen van noodmaatregelen, het afsluiten van onderhoud- en servicecontracten en het beheer van het meerjarenonderhoudsplan. Wij zorgen ervoor dat wij voor u op zoek gaan naar de beste partijen qua prijs/kwaliteitsverhouding indien er werkzaamheden verricht moeten worden (en zonder inhouding van marges).

Wij brengen begeleidingskosten in rekening voor groot onderhoud. Ons tarief is afhankelijk van de werkzaamheden die verricht moeten worden. Wij stellen samen met uw bestuur een “Plan van aanpak” op voor groot onderhoudswerkzaamheden en/of renovaties (vanaf € 5.000,- incl. btw). Deze trajecten en tarieven kunnen verschillen per traject. Dit is omdat de werkzaamheden per project verschillen maar ook omdat het bestuur, eigenaren enkele taken zelf wil of kan uitvoeren! De kosten hiervoor worden vooraf afgestemd zodat er duidelijkheid is voor iedereen.

VvE Beheer kosten

Transparante prijzen

Light

Maandelijks gefactureerd

€ 115,-

(Incl. BTW)

Premium

Maandelijks gefactureerd

€ 180,-

(Incl. BTW)

Neem contact op!

Heeft u direct een vraag? Stuur ons gerust een bericht.